Overnachten

Op ons domein met zijn parkachtige tuin hebben we verschillende vakantiewoningen voor 2 personen. De rustieke charme van de huizen is behouden, maar de badkamers zijn modern ingericht en ook de bedden bieden een goede nachtrust.
Je kan er ook voor kiezen in één van onze goed ingerichte 2 persoonstenten te verblijven. En daarnaast hebben we 4 kampeerplekken beschikbaar voor uw tent, caravan of (kleine) camper.

Eten en drinken

Twee avonden in de week is onze Auberge geopend. We serveren een maaltijd met passie bereid van dagverse groenten en vlees afkomstig van onze eigen boerderij. We serveren ook vegetarische en veganistische maaltijden en we kunnen rekening houden met dieetwensen zoals gluten-vrij en lactose-vrij.

Op woensdag kun je niet alleen van een maaltijd genieten, maar is er ook gelegenheid onze boerderij te ontdekken. Een “Toer de Boer” met aansluitend een maaltijd met gegrild vlees van de barbecue, huisgemaakte friet of gebakken aardappeltjes en een salade, een voor- en nagerecht à € 25,00 per persoon.

Op zondag kun je vanaf 19.00 u genieten van een gastronomisch vier-gangen menu (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en kaas of nagerecht) à € 29,50 per persoon.

In onze Auberge en tijdens de rondleidingen zijn kinderen van harte welkom!

Werkende boerderij waar veeteelt, akkerbouw, fruit en groenteteelt gecombineerd worden in een permacultuur systeem. De boerderij voorziet ons van de producten die wij gebruiken in de auberge en verkopen op de lokale markt.
Zie de agenda hieronder.

De natuur beleven en proeven op ‘Domaine Les Gonies’.

Een domein in Mauroux (in het departement de Lot) adults only (vanaf 16 jaar welkom), die tijdens hun vakantie willen genieten van echte rust. Even alleen tijd voor jezelf! Alleenreizende gasten zijn ook bij ons van harte welkom op Domaine.

Beleef het buitenleven, geniet van de dieren, landelijke rust en neem tussendoor een duik in het zwembad. Of proef de verse groenten, kruiden en het biologische vlees van eigen boerderij in de Auberge (restaurant) van het landgoed. Gelegen net buiten het idyllische dorpje Mauroux, dichtbij de rivier de Lot, vind je ons mooie landgoed.

In de buurt

Het 16 hectare tellende domein dat een heuveltop beslaat, heeft een parkachtige tuin met verscheidene fruitbomen en een groot weiland waar varkens, schapen, koeien, kippen en eenden in alle vrijheid rond grazen. Je kijkt uit over de vallei met bossen, zonnebloemen, wijnvelden en het rustieke middeleeuwse dorpje Mauroux op een halve kilometer afstand. Hier vind je een kleine supermarkt en het postkantoor. De omgeving biedt middeleeuwse kastelen, schilderachtige dorpjes en de rivier de Lot. Cahors is ook bekend om zijn heerlijke wijn. Uiteraard zijn er diverse wijn chateaus die je kan bezoeken en de heerlijk Cahorswijn kan proeven.

“Wat een rust en kalmte op het landgoed. Heerlijk om’s avonds nog even langs de dieren te lopen.”

Dhr. Hogeterp

© Copyright - Domaine Les Gonies | Website door Coach4Website
Een landgoed met mini-camping, gîtes en chambre d'hôtes voor alleen volwassenen (adults only) in Mauroux | Lot | Occitanie | Midi-Pyrénées