Lekker eten en drinken, vers, gezond, puur en op z’n Frans…

Wij houden ervan en laten je graag meeproeven.

Auberge

Op zowel de woensdag, als de zondagavond serveren we vanaf 19.00u een vier-gangen menu. Een diner met passie bereid van dagverse groenten en vlees afkomstig van onze eigen boerderij.  De kosten van het menu zijn € 29,50 per persoon. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Als het weer het toelaat wordt de maaltijd in de tuin, in de schaduw van een kastanjeboom, geserveerd. Of anders in onze kleine, maar gezellige bar “En Passant”, waar overigens alle snuisterijen die u om u heen ziet te koop zijn.

Drankjes

Er is een uitgebreid aanbod van mooie Cahorswijnen, afkomstig van nabijgelegen wijnboeren. Prijzen variëren van € 9,50 tot € 42,50 per fles. De lokale wijn serveren we ook per glas of karaf..

Voor wie liefhebber is van een  koel biertje, hebben wij behalve de gebruikelijke bieren, heerlijke speciaalbieren van een kleinschalige, lokale biologische bierbrouwer.

Délice à la ferme

Ben je te gast in één van onze accommodaties?

Eet je liever in alle rust bij je gîte, chambre d’hôtes, tent of caravan? Heb je na een gezellige dag weg of op de dag van aankomst liever een lichte maaltijd? Die mogelijkheid is er!

We maken met veel plezier een proeverij voor je klaar. Een heerlijk bord met huisgemaakte charcuterie of een salade, een kop soep en een dessert. Uiteraard gemaakt op basis van onze eigen producten. Je krijgt er een glaasje wijn bij. De prijs voor deze lekkernijen bedraagt € 17,50 en wordt op de dagen dat ons restaurant gesloten is voor je klaargemaakt.

Handige informatie

  • Onze Auberge is van mei tot oktober geopend.
  • In april en oktober zijn we geopend op reservering.
  • Reserveren kan telefonisch of via [email protected]
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagDiner: v.a. 19.00u
DonderdagGesloten
VrijdagVanaf 18.00u open café en rondleiding boerderij
ZaterdagGesloten
ZondagDiner: v.a. 19.00u

Camping café “en Passant”

Ons gezellig camping café  “en Passant” is ondergebracht in een van onze oude schuren en je kunt er dagelijks terecht voor een vers kopje koffie, ’s morgens je broodbestelling ophalen, voor een (lokaal) biertje, een flesje fris, water en voor een mooi glas van onze Cahors wijnen uit de regio. Gekoelde dranken en wijnen zijn ook per fles/ karaf te koop om mee te nemen naar uw verblijf, het terras in de tuin of het zwembad. 

In het café is Wifi aanwezig en als het erg warm is kun je er heerlijk koel binnen zitten om je krantje te downloaden. Er is een kast met een groot aanbod aan boeken, die je kunt lenen of ruilen.

Alle brocante die je ziet is te koop.

Elke vrijdagmiddag vanaf 18.00 uur, wanneer ook onze marktkraam met verse groente en eigen producten open is, kun je er terecht voor een borreluurtje, wij zorgen voor een hapje en zijn dan zelf ook aanwezig in de bar.

Ook bieden we u dan de gelegenheid een uitgebreide rondleiding te ontvangen. Ton laat u graag onze micro-boerderij zien en geeft daarbij uitgebreid uitleg over de manier waarop we permacultuur en regeneratieve landbouw toepassen.

© Copyright - Domaine Les Gonies | Website door Coach4Website
Een landgoed met mini-camping, gîtes en chambre d'hôtes voor alleen volwassenen (adults only) in Mauroux | Lot | Occitanie | Midi-Pyrénées