LET OP!

Ons restaurant is geopend vanaf 1 mei tot en met 30 september.
Buiten deze periode is een reservering mogelijk op aanvraag.

Bel ons op +33 (0)5 65 21 60 74.

Lekker eten en drinken, vers, gezond, puur en op z’n Frans…

Wij houden ervan en laten je graag meeproeven.

Auberge

Onze Auberge hebben we ondergebracht in een gedeelte van de sfeervolle, uit het jaar 1500 stammende, boerderij. Als het weer het toelaat wordt de maaltijd in de tuin, in de schaduw van een kastanjeboom, geserveerd.

Vijf dagen in de week kun je in onze Auberge genieten van een dagmenu. Een maaltijd met passie bereid van dagverse groenten en vlees afkomstig van onze eigen boerderij.

Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kun je vanaf 19.00 u genieten van een vier-gangen menu (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en kaas of nagerecht) à € 26,50 per persoon. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Als een vier-gangen menu je wat te veel is, heb je ook de mogelijkheid te gaan voor een drie-gangen menu. We laten aan jou de keuze welke gang je achterwege laat. Het drie-gangen menu bedraagt € 21.50 per persoon.

Op zondag serveren we tussen 12.00u – 14.00 u een vier-gangen lunch volgens hetzelfde principe.

Onze wijnkaart is met zorg samengesteld uit Cahorswijnen, afkomstig van nabijgelegen wijnboeren.

Voor wie liefhebber is van een heerlijk koel biertje, hebben wij behalve de gebruikelijke bieren, heerlijke speciaalbieren van een kleinschalige, lokale biologische bierbrouwer.

Proeverij en delice à la ferme

Ben je te gast in één van onze accommodaties?

Eet je liever in alle rust bij je gîte, chambre d’hôtes, tent of caravan? Heb je na een gezellige dag weg of op de dag van aankomst liever een lichte maaltijd? Dan hebben we vanaf 2020 nog iets nieuws voor je!

We maken met veel plezier een proeverij voor je klaar. Een heerlijk bord met huisgemaakte charcuterie of een vegetarische variant met groente uit onze moestuin. Je krijgt er een karafje wijn  of een speciaalbiertje bij. De prijs voor deze proeverij bedraagt € 14,50 en wordt alle dagen voor je klaargemaakt vanaf 19.00 u.

Onze vaste gasten kennen onze zen-hoek al. Een heerlijk plek onder de kapschuur, waar je met andere gasten of in alle rust, onder het genot van een fris tapbiertje, een speciaalbiertje, een wijntje, een glas sap of frisdrank kan nagenieten van de ervaringen van de dag.

Vanaf 2020 kun je hier ook een borrelplank bij bestellen (tussen 16.00u en 19.00u). Een plank délice à la ferme. De prijs voor deze plank is € 8,50.

Handige informatie

  • Iedere dag wordt het dagmenu rond de klok van 12 uur op de website geplaatst zodat je per dag kunt kijken welk heerlijks we voor je bereiden.
  • Onze Auberge is van mei tot oktober geopend volgens onderstaande openingstijden.
  • In april en oktober zijn we geopend op reservering.
  • Op maandag en donderdag is de Auberge gesloten.
  • Reserveren kan telefonisch of via reserveren@lesgonies.org
  • Betaling uitsluitend contant.

Het nieuwe menu wordt dagelijks rond 12.00u gepubliceerd (op zondag rond 10.00u).
Maandag en donderdag gesloten.

Koude komkommersoep met kruiden

Taart van rode uien en geitenkaas

Gegrilde biefstuk, gebakken aardappeltjes en gevulde patisson

Kaas of Meringue ijstaart met rood fruit

MaandagGesloten
DinsdagDiner: v.a. 19.00u
WoensdagDiner: v.a. 19.00u
DonderdagGesloten
VrijdagDiner: v.a. 19.00u
ZaterdagDiner: v.a. 19.00u
ZondagLunch: v.a. 12.00u
© Copyright - Domaine Les Gonies | Website door Coach4Website
Een landgoed met mini-camping, gîtes en chambre d'hôtes voor alleen volwassenen (adults only) in Mauroux | Lot | Occitanie | Midi-Pyrénées