Lekker eten en drinken, vers, gezond, puur en op z’n Frans…

Wij houden ervan en laten je graag meeproeven.

Auberge

Onze Auberge hebben we ondergebracht in een gedeelte van de sfeervolle, uit het jaar 1500 stammende, boerderij. Als het weer het toelaat wordt de maaltijd in de tuin, in de schaduw van een kastanjeboom, geserveerd.

Twee avonden in de week is onze Auberge geopend. We serveren een maaltijd met passie bereid van dagverse groenten en vlees afkomstig van onze eigen boerderij.

Woensdagavond

Op woensdag tussen 19.00u en 20.00u geeft Ton een rondleiding op de boerderij met uitleg over permacultuur.
Aansluitend is er de mogelijkheid het lekkers van de boerderij te proeven.
Je kunt een op de barbecue gegrild stuk vlees uitkiezen, dat geserveerd wordt met huisgemaakte friet en een grote salade. En natuurlijk daarna een heerlijk dessert.
Kosten zijn € 21,50 per persoon, exclusief drankjes.

Zondagavond

Op zondag kun je vanaf 19.00u genieten van een vier-gangen menu (soep, voorgerecht, hoofdgerecht en kaas of nagerecht) à € 26,50 per persoon. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Als een vier-gangen menu je wat te veel is, heb je ook de mogelijkheid te gaan voor een drie-gangen menu. We laten aan jou de keuze welke gang je achterwege laat. Het drie-gangen menu bedraagt € 21.50 per persoon.

Dranken

Onze wijnkaart is met zorg samengesteld uit Cahorswijnen, afkomstig van nabijgelegen wijnboeren.

Voor wie liefhebber is van een  koel biertje, hebben wij behalve de gebruikelijke bieren, heerlijke speciaalbieren van een kleinschalige, lokale biologische bierbrouwer.

Délice à la ferme

Ben je te gast in één van onze accommodaties?

Eet je liever in alle rust bij je gîte, chambre d’hôtes, tent of caravan? Heb je na een gezellige dag weg of op de dag van aankomst liever een lichte maaltijd? Die mogelijkheid is er!

We maken met veel plezier een proeverij voor je klaar. Een heerlijk bord met huisgemaakte charcuterie of een salade, een kop soep en een dessert. Uiteraard gemaakt op basis van onze eigen producten. Je krijgt er een karafje wijn of een (speciaal)biertje bij. De prijs voor deze lekkernijen bedraagt € 17,50 en wordt alle dagen voor je klaargemaakt vanaf 19.00 u.

Onze vaste gasten kennen onze zen-hoek al. Een heerlijk plek onder de kapschuur, waar je met andere gasten of in alle rust, onder het genot van een fris tapbiertje, een speciaalbiertje, een wijntje, een glas sap of frisdrank kan nagenieten van de ervaringen van de dag.

Handige informatie

  • Onze Auberge is van mei tot oktober geopend.
  • In april en oktober zijn we geopend op reservering.
  • Reserveren kan telefonisch of via reservation@lesgonies.org
  • Betaling uitsluitend contant.
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagRondleiding boerderij: 19.00u – 20.00u
Eten van de boerderij: 19.00u – 22.00u
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagDiner: v.a. 19.00u
© Copyright - Domaine Les Gonies | Website door Coach4Website
Een landgoed met mini-camping, gîtes en chambre d'hôtes voor alleen volwassenen (adults only) in Mauroux | Lot | Occitanie | Midi-Pyrénées