Beeldhouwcursus in Frankrijk

met biologische maaltijden op Domaine Les Gonies
29 september tot en met 4 oktober

Al vele jaren organiseren we in het najaar een beeldhouwcursus op Les Gonies in samenwerking met Els de Quaasteniet. Een 6 daagse cursus voor mensen uit de omgeving, of voor ieder die zijn  vakantie wil combineren met een creatieve week.

Programma

We starten zondag om 9.30  uur met een uitgebreide uitleg over vorm en beeld aspecten. Els brengt een thema in. Hieruit volgen de ideeën voor een beeld, en ga je aan de slag! Je werkt in je eigen tempo en de nadruk van de lessen ligt in de ochtend. s’Middags kan er tot 17uur doorgewerkt worden, maar er is ook genoeg ruimte voor een excursie of een andere tijdsbesteding.

Jos is de creatieve kok en verzorgt de inwendige mens met een warme uitgebreide lunch, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van de biologische producten van Les Gonies. Vrijdag aan het einde van de week, sluiten we af met een kleine feestelijke expositie waar gasten heel welkom zijn. Daarna is er een gezamenlijke maaltijd.

Beeldhouwen

Els de Quaasteniet geeft al meer dan 20 jaar beeldhouwlessen onder de naam buiteninbeeld.nl. Haar eigen werk is te bekijken op de website onder deze naam. De cursus is voor beginners en gevorderden en er kan gewerkt worden in steen of hout. Alle gereedschappen hiervoor zijn aanwezig, behalve het materiaal zelf, dus steen of hout. Voor beginners is het aan te raden met Els te overleggen. Er zijn verschillende steensoorten, hard en zacht deze kun je bij beeldhouwwinkels kopen. Als je hout wilt bewerken laat dit dan weten, i.v.m. materiaal en gereedschap. Wat handig is om zelf aan te schaffen is een eigen stofbril. Neem gerust foto’s van eigen werk en/of boeken van je favoriete beeldhouwer mee! W e werken volledig buiten, plezier van het doen staat voorop.

Kosten

Deze week (van 29 september tot en met 4 oktober) is inclusief koffie, thee, lunch en vrijdagavonddiner!!

De kosten zijn € 475,- p.p.

Wil je bij ons verblijven dan kun je kiezen voor de volgende overnachtingsmogelijkheden:

  • Op de camping met eigen kampeermiddel 196€
  • Op de camping in een ingerichte de Waardtent 230€ op basis van 1 persoon of 360€ op basis van 2 personen
  • In een kamer 225€(gedeelde badkamer en toilet) op basis van 1 persoon of 350€ op basis van 2 personen
  • In een kamer 275€(eigen badkamer en toilet) op basis van 1 persoon of 430€ op basis van 2 personen

Informatie en reserveren

Heb je vragen over Domaine Les Gonies en/of de accommodatie dan kan je bellen of het formulier invullen.

Telefoon: +33 5 65 21 60 74 of +33 6 74 56 60 59
E-mail: [email protected]

Aanmelden