Wij zijn Ton en Mirella

Sinds 2000 zijn we eigenaar van Domaine Les Gonies. Nadat wij in Nederland jarenlang in de horeca hebben gewerkt en samen 3 jaar een eigen restaurant hebben gehad, wilden wij wat anders.
Op een andere manier leven, werken en genieten.
Op Domaine Les Gonies kunnen we leven in, van en met de natuur, werken en toch veel contact hebben met onze gasten en genieten van het franse leven. Mirella als kokkin, boerin en gastvrouw. Ton als kelner, boer en manus-je-van-alles.

Inmiddels zijn we 20 jaar verder en is ons bedrijf is steeds groter geworden. We vinden zoveel dingen leuk.
Buiten het verwennen van onze gasten in ons restaurant, de gîtes, de Bed en Breakfast en op de camping, speelt het boerenbedrijf een steeds grotere rol. Tijd voor extra hulp.

Het voorjaar van 2019 bracht Heleen en Marcel op ons pad. We hadden direct een juiste klik. Na enkele maanden “live” met elkaar te hebben gewerkt, gaan we ons nu in het echt met elkaar verbinden.
Ieder vanuit zijn eigen specialiteit, ervaring en invalshoek. Maar vooral allemaal met passie en energie.

Wij zijn Marcel en Heleen

Voor ons begon het ruim 10 jaar geleden met een droom.
Tijdens een vakantie in Zweden spraken we uit hoe gaaf het zou zijn een eigen bed & breakfast met mini-camping te hebben waar we gasten kunnen ontvangen, ze tot rust kunnen laten komen, lekker voor ze koken, ze een fijne vakantieplek bieden en daar ons leven en werk van te maken.

En als je een droom hebt en deze levend houdt dan kan het ineens snel gaan.

Het is mei 2019 als we in contact komen met Ton en Mirella en na een zomerperiode werken met elkaar hebben we de keus gemaakt de samenwerking door te zetten. In december 2019 hebben wij onze huisraad verhuisd naar Les Gonies en zijn we onze droom gaan leven. We nemen beide onze levens- en werkervaring uit Nederland mee en zetten dat graag in om de gasten een + beleving te geven.

Ons hele proces hebben we in blog vorm beschreven. Vind je het leuk om ons iets beter te leren kennen? Klik op de link om ons blog te lezen: https://janssen-vanlente.nl

Wat willen we?

Wij proberen onze gasten mee te laten beleven in datgene waar we zelf zo enthousiast over zijn. Dus heeft u vragen over hoe het leven zich op onze boerderij afspeelt, stel ze gerust. We nemen u graag mee bij het voeren van onze dieren, of voor een kijkje in onze moestuin.

Ons restaurant draait op producten van eigen bodem. We verbouwen onze producten op biologische wijze. Dat geldt ook voor het veevoer. We werken zo milieuvriendelijk mogelijk, afval dat eetbaar is gaat naar de varkens, hout dat bij de sloop vrijkomt wordt hergebruikt of gaat de houtkachel in. De rest van het afval dat geen bestemming heeft, wordt gescheiden en afgevoerd. Het spoelwater voor de toiletten van de camping wordt opgepompt uit de rivier de Lot.

Bovendien geven we u graag uitleg over onze “groene” energiestroom. Op de schuur liggen zonnecollectoren. Onze centrale verwarming draait deels op zonne-energie en deels op hout uit ons eigen bos. Uiteindelijk streven we naar een CO2-neutraal bedrijf. Of dat lukt, de toekomst zal het leren!

© Copyright - Domaine Les Gonies | Website door Coach4Website
Een landgoed met mini-camping, gîtes en chambre d'hôtes voor alleen volwassenen (adults only) in Mauroux | Lot | Occitanie | Midi-Pyrénées