Beeldhouwweek in Frankrijk

Beeldhouwcursus in Frankrijk met biologische maaltijden op Domaine Les Gonies.
Aankomst za 19 september –  za 26 september 2020.
Prijs € 495,- pp (incl. cursus/materiaal, alle maaltijden, excl. accommodatie).

Dit jaar organiseert Les Gonies een beeldhouwweek. Al jaren komt Els de Quaasteniet in het najaar op ons domein om les te geven aan beeldhouwers uit de omgeving. Dit jaar wordt deze cursus ook gegeven voor iedereen die zijn vakantie wil combineren met een creatieve week.

Programma

We starten zondag om 10.00 uur met een uitgebreide uitleg over vorm en beeld aspecten. Els brengt een thema in. Hieruit volgen de ideeën voor een beeld, en ga je aan de slag! Je werkt in je eigen tempo en de nadruk van de lessen ligt in de ochtend.

Mirella is de creatieve kokkin en verzorgt de inwendige mens, we ontbijten, lunchen en dineren met elkaar in de groep. Vrijdag aan het einde van de week, sluiten we de week af met een kleine feestelijke expositie waar gasten heel welkom zijn.

Beeldhouwen

Els de Quaasteniet geeft al meer dan 20 jaar beeldhouwlessen onder de naam buiteninbeeld.nl. Haar eigen werk is te bekijken op de website onder deze naam. De cursus is voor beginners en gevorderden en er kan gewerkt worden in steen of hout. Alle gereedschappen hiervoor zijn aanwezig, behalve het materiaal zelf, dus steen of hout. Voor beginners is het aan te raden met Els te overleggen. Er zijn verschillende steensoorten, hard en zacht deze kun je bij beeldhouwwinkels kopen. Als je hout wilt bewerken laat dit dan weten, i.v.m. materiaal en gereedschap. Wat handig is om zelf aan te schaffen is een eigen stofbril. Neem gerust foto’s van eigen werk en/of boeken van je favoriete beeldhouwer mee!

We werken volledig buiten, plezier van het doen staat voorop.

Kosten

Deze week is inclusief koffie, thee, ontbijt, lunch en diner!! De kosten zijn € 495,- pp. Voor de accomodatie kun je de informatie vinden op de website en besluiten of je kampeert of een wat luxere mogelijkheid wilt. Partners zijn welkom op het terrein en kunnen eventueel mee eten.

Informatie en reserveren 

Heb je vragen over Domaine Les Gonies en/of de accommodatie dan kan je bellen met 00 33 (0)6 74 56 60 59 (mobiel) of mailen: domaine@lesgonies.org. 

Aanmelden kan via onderstaande knop of door te bellen/mailen met Heleen, Marcel, Ton of Mirella. Na aanmelding ontvang je een mail met informatie over betaling en reserveringsvoorwaarden.

Mogelijkheden 

Kom je met z’n tweeën? Dan kan 1 van de twee de cursus volgen. Samen doe je mee aan de maaltijden. De kosten voor alleen eten zijn 245 euro per persoon, 3 maaltijden per dag incl. wijn. De mogelijkheden voor het slapen en de kosten daarvoor kan je bekijken op de website van Les Gonies.

Wanneer en waar

De beeldhouwcursus wordt gegeven van zondag 20 september t/m vrijdag 25 september. Je kan aankomen op zaterdag 19 september en vertrekken op zaterdag 26 september.
Langer blijven of eerder aankomen? Bijboeken is mogelijk! Je kan makkelijk een paar dagen vooruit reserveren in overleg.

Beeldhouwcursus in Frankrijk met biologische maaltijden op Domaine Les Gonies.
Aankomst za 19 september –  za 26 september 2020.
Prijs € 495,- pp (incl. cursus/materiaal, alle maaltijden, excl. accommodatie).