Snelschetsen in Frankrijk

Een cursus van 4 t/m 11 juli met biologische maaltijden en rustig slapen op het domein Les Gonies.

De workshops zijn ook apart per dag te volgen!

Altijd al willen leren schetsen? Trefzeker een ‘krabbel’ kunnen maken, zodat je deze later kan gebruiken als notitie of voorstudie? Dan is deze cursus wat voor jou/jullie!

Vijf uitdagende workshops zorgen er voor dat jouw urban sketching een stap maakt of dat je gewoon lekker makkelijk(er) kan snelschetsen.

Beeldhouwweek in Frankrijk

Een cursus van 19 september t/m 26 september met biologische maaltijden en rustig slapen op het domein Les Gonies.

Dit jaar organiseert Les Gonies een beeldhouwweek. Al jaren komt Els de Quaasteniet in het najaar op hun gemoedelijke plek om les te geven aan beeldhouwers uit de omgeving. Dit jaar wordt deze cursus ook gegeven voor iedereen die hun vakantie wil combineren met een creatieve week.

Meerdaagse Workshop Permacultuur

Ben je geïnteresseerd in permacultuur en wil je zien, leren en meebeleven hoe het werkt in de praktijk? Je bent van harte welkom bij onze kleine, gemengde boerderij.

Op aanvraag bieden we een compleet verzorgde 7 daagse permacultuur workshop aan. Je betaalt alleen voor je verblijf op basis van volpension, de workshop zelf is gratis. Alle maaltijden zijn vers bereid met biologische producten van eigen bodem.

Tijdens vijf ochtenden worden er 5 verschillende thema’s behandeld. Natuurlijk bestaande uit wat theorie, maar vooral uit veel lekker buiten zijn om te leren van de praktijk in een prachtige ontspannende omgeving.