Kostenloos omboeken

Het is rustig op Domaine Les Gonies. Als gevolg van het corona-virus ligt het leven in Frankrijk stil en zijn onze deuren op dit moment gesloten. Hoe lang dit nog gaat duren? We weten het niet.
Juist dit jaar hadden wij ons de start van het seizoen anders voorgesteld, maar voor nu is dit helaas wat het is.

We kunnen ons voorstellen dat het een lastige overweging is om nu een vakantie te boeken of misschien heb je voor de komende periode al een vakantie geboekt en weet je niet wat daarmee te doen.
Het is voor ons allemaal belangrijk dat we plannen blijven maken, een fijn vooruitzicht te hebben, iets waar we ons op kunnen verheugen. Voor jullie een ontspannende periode na het onzekere en het thuiszitten van nu. Voor ons fijn omdat ook wij blij worden van boekingen, dat kunnen wij ook goed gebruiken na de stille periode nu.

Helaas wordt er in (de meeste) annuleringsvoorwaarden geen rekening gehouden met de huidige situatie.

Omdat niemand van ons weet hoelang het duurt voordat de situatie weer stabiel is bieden wij daarom graag een kosteloze omboekgarantie.

Hopelijk kunnen we jou en je reispartner(s) over niet al te lange tijd in goede gezondheid verwelkomen op Domaine les Gonies!

Waarom een kostenloze omboekgarantie?

Veel annuleringsverzekeringen en annuleringsvoorwaarden vergoeden niets bij annulering vanwege een pandemie als deze. Daardoor kom jij met de kosten te zitten én gaat je vakantie niet door. Daarom willen we je in de gelegenheid stellen om, als je vakantie niet door kan gaan, je boeking te verplaatsen naar een ander moment.

Zo houdt jij het vooruizicht op een vakantie op een later tijdstip en wij verliezen onze boeking niet.

Wanneer mag je gebruik maken van het kosteloos omboeken?

  • De omboeking kan gedaan worden wanneer de vakantie door COVID-19 niet door kan gaan. Dit geldt zowel voor nieuwe boekingen als een eerder geplaatste boeking.
  • De omboeking moet plaatsvinden voor de begindatum van de originele boeking.
  • De omboeking mag tot uiterlijk 3 dagen voor vertrek worden gedaan
  • Op de afreis-dag geldt dat in Frankrijk niet mag worden gereisd voor vakantiedoeleinden.
  • Op de afreis-dag geldt dat het land waar je woont niet mag worden verlaten voor vakantiedoeleinden
  • Op de afreis-dag een doorgangsland niet mag worden doorkruist voor vakantiedoeleinden en een alternatieve reisroute redelijkerwijs niet van je gevraagd kan worden.

Hoe lang geldt de omboeking

De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en de nieuwe boeking moet binnen 12 maanden plaatsvinden. De einddatum van de opgedoekte vakantie mag uiterlijk 12 maanden na de einddatum van de oorspronkelijke reis liggen.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.