Blog

Iedere dag valt er iets op Les Gonies te beleven, zijn we bezig met zaaien en dus ook oogsten (daar gaan we voor). Letterlijk op het land, en ook figuurlijk. 2020 is een bijzonder jaar. Het is een jubileumjaar voor Ton en Mirella die 20 jaar geleden op dit mooie stuk land zijn neergestreken en voor Marcel en Heleen is het bijzonder omdat ze eind december 2019 hier vers zijn neergestreken met hun huisraad.

Op deze pagina kan je lezen over onze belevenissen, activiteiten, producten, beesten en alles wat ons bezig houdt op Domaine Les Gonies.

Vind je het leuk om onze belevenissen automatisch in je mailbox te ontvangen? Binnenkort kan je je aanmelden voor berichten over onze belevenissen.

Herfst, het seizoen van loslaten

/
De regen slaat tegen de ramen en de wind zorgt ervoor dat de bomen in rap tempo hun bladeren loslaten. Het grasveld is bedekt met gele blaadjes. Herfst dus. Het seizoen van loslaten. En dat geldt ook voor ons. Ook wij zijn aan het loslaten.

Printemps à la campagne

/
Strakblauwe lucht, veel verschillende tinten groen, het ruisen van de wind door de bamboe, en een uitbundige zon die straalt alsof het een lieve lust is. We hebben al een paar keer de 30 graden aangetikt en het voelt alsof de zomer is begonnen.

Jubileumjaar Les Gonies. Een bijzondere start…

/
Wie had kunnen denken dat het jubileum jaar op Les Gonies zo’n bijzonder extra randje zou krijgen. Wij niet in ieder geval! Wij hadden het ons anders voorgesteld. Maar zo zie je maar, het leven laat zich niet plannen. Op dit moment is het rustig op Les Gonies, behalve wij vieren is er niemand en dat zal nog een tijdje zo blijven.

Updates ontvangen?